header_2020.jpg

Positieve stemming op Horecabeurs Goes

Op de de 51e editie van de Horecabeurs 2014 in Goes heerste een positieve stemming. Zo'n 160 exposanten waarvan 30 compleet nieuwe toeleveranciers hadden zich naar Goes begeven voor de jaarlijkse Horecabeurs. Publiekstrekkers waren dit jaar onder andere het Hanos Kook Theater en de focus op biologisch eten.

Samen met het Scalda College had Ard van der Kreeke van 't Hof Welgelegen uit Middelburg een speciaal biologisch plein ingericht, waarbij de koks met alle uitgestalde producten hun gang konden gaan, ook was er hier een kookwedstrijd voor studenten van het Scalda. Aan de andere kant konden bekende chef-koks uit de horecawereld het Hanos kooktheater betreden voor een kookdemonstratie van de fijnste culinaire gerechten: Inter Scaldes uit Kruiningen, Scherp uit Middelburg en Mijn Keuken uit Wouw lieten zien wat culinaire kunst is.

AGF'ers op de beurs waren ook positief gestemd. De horeca trekt weer wat aan en door het mooie weer de afgelopen weken komt het seizoen al lekker op gang. Een kleine 10.000 bezoekers is ondanks de zon de afgelopen dagen naar Goes gekomen en dat is heel mooi.