header_2020.jpg

Food Lab Zeeland nodigt u uit!


Uitnodiging Food Lab Zeeland Netwerkbijeenkomst

Netwerkbijeenkomst op Food Expo te Goes op 7 maart 2016 


Food Lab Zeeland organiseert een netwerkevent voor partners van Food Lab Zeeland en persoonlijk genodigden en wel op de maandag van de Food Expo in de Zeelandhallen in Goes!
Dit netwerkevent is op maandag 7 maart 2016 van 14.30 tot 18.30 uur. In de Zeelandhallen te Goes heeft het Food Lab Zeeland Paviljoen een prominente plaats vlakbij de ingang.

PROGRAMMA


14.30 uur

Welkom op het netwerkplein, bezoek aan de beurs, kijkje bij de kookwedstrijd leermeesters /leerlingen voor de Zeeuwse Mosseltrofee 2016
De deelnemers zijn: Restaurant de Hoefslag, Bosch en Duin;  Pure C, Cadzand; De Gevangentoren, Vlissingen; het Geheim van Edam, Edam; Katseveer, Wilhelminadorp

 15.00 uur

Kookdemo’s door Jeroen van Ooijen van Gastronomixs met als thema “Creatieve sessie”.

15.30 uur

Kookdemo’s van Eric van Bochove van ’t Vlasbloemeken te Koewacht, Martijn van de Woestijne van Soif te Vlissingen, Leon Pronk van ’t Arsenaal te Terneuzen, Joram Goedhart van De Gevangentoren te Vlissingen, bijgestaan door de studenten van de Gespecialiseerd koksopleiding.

16.00 uur

Netwerkborrel omlijst met akoestische muziek van Lace & Cotton en overheerlijke hapjes verzorgd door de gespecialiseerd koks van Scalda

16.30 uur

Prijsuitreiking wedstrijd leermeesters/leerlingen: wie wint de Zeeuwse Mosseltrofee 2016?

17.00 uur

Junior kampioenschap Oestersteken voor VMBO-leerlingen, georganiseerd door ZAZ 

18.30 uur

Einde netwerkborrel

U kunt zich aanmelden voor dit event door een reply op deze mail!

(foodlabzeeland@scalda.nl)Vermeld uw naam, uw functie en uw bedrijf aub.

 

Graag tot ziens op 7 maart 2016! #FoodLabZeeland

 

Natuurlijk kunt u dit event combineren met uw bezoek aan de beurs. Meer info over de beurs: www.foodexpo.nl

Unieke code: 5627845